martes, 16 de noviembre de 2010

Tanca el Centre de Dia del carrer Gayarre 80-82 que gestionava l'ONG ACCEM

Dóna suport als drets dels immigrants

Concentració DIVENDRES 19 de NOVEMBRE - 18.00h PLAÇA SANT JAUME

El Centre de Dia del carrer Gayarre 80-82 que gestionava l'ONG ACCEM ha estat tancat sense previ avís.

Els immigrants d'Àfrica i d'altres països que formàvem el col·lectiu d'usuaris ens hem vist de la nit al dia sense els serveis amb els que abans comptàvem: consigna, menjador, bugaderia, cursos de formació professional, de català, de castellà, d’informàtica i altres formes d'ajuda social, com la tramitació de passaports. Ens han tancat la porta a la cara sense oferir-nos cap alternativa. La nostra situació de precarietat i de vulnerabilitat s'agreuja. Ara ens trobarem desemparats, al carrer, mancats de l'ambient que ens cohesionava i en el qual ens sentíem protegits.

Amb aquesta concentració volem denunciar l'actuació d’ACCEM i demanar el suport de l'opinió pública perquè l'Ajuntament de Barcelona o qualsevol altra institució es faci càrrec del nostre col·lectiu i ens restitueixi els serveis sense els quals la nostra situació es torna inhumana.


Uneix-te i fes-nos costat el dia 19.

Per un nou Centre de Dia amb tots els serveis JA

1 comentario:

  1. WWW.WADDADESSIRE.BLOGSPOT.COM

    Estamos en las mismas hermanos.

    Si el tiempo nop juega en contra, os esperamos mañana a las 12:30 en Plaça Urquinaona. Nos manifestamos por la muerte de un hermano africano, Aliu Djob, y el racismo institucional encubierto.

    Salut

    ResponderEliminar